PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نرم افزار جدید استارست STARSAT SR-2000HD ACE ورژن : v1.32 به تاریخ : 2013/03/23 قابلیت ها : Add IPTV



yousef_a25
23rd March 2013, 12:56
[Only registered and activated users can see links]
نرم افزار جدید استارست STARSAT
SR-2000HD ACE
ورژن : v1.32
به تاریخ : 2013/03/23

[Only registered and activated users can see links]
قابلیت ها :
Add IPTV



سرعت بسیار بالا در اتصال به سرور و برقراری شرینگ با 32 سرور

نمایان شدن اسم پکیج بعد از رفتن روی کانال ونوارمدت زمان پخش فیلم یا فوتبال

Google MAP به خوبی کار میکند

wifi به خوبی با سیگنال بالا کار میکند

IPTV به خوبی کار میکند فقط ip هر کانال را در قسمت URL وارد کنید

------
تشکر شما مایه دلگرمی ماست

مقدسی
23rd March 2013, 13:10
سرعت بسیار بالا در اتصال به سرور و برقراری شرینگ با 32 سرور

نمایان شدن اسم پکیج بعد از رفتن روی کانال ونوارمدت زمان پخش فیلم یا فوتبال

Google MAP به خوبی کار میکند

wifi به خوبی با سیگنال بالا کار میکند

IPTV به خوبی کار میکند فقط ip هر کانال را در قسمت URL وارد کنید

------
تشکر شما مایه دلگرمی ماست





سال نو مبارک. خیلی خیلی ممنون از زحماتتان .

parygooli
23rd March 2013, 16:00
با سلام و تبریک سال جدید تشکر دارم از زحمات شما عزیزان

vampire
23rd March 2013, 17:26
تشکر سال نو هم مبارک:0018:

ariobarzan2
23rd March 2013, 19:35
مشکل قطعی وای فای در این نسخه حل شده؟

yousef_a25
23rd March 2013, 20:34
مشکل قطعی وای فای در این نسخه حل شده؟

بله دوست عزیز در این نسخه مشکل سیگنال وای فای برطرف شده

sahragard
24th March 2013, 02:23
دمت گرم تاحالا سایت به این باحالی ندیده بودم

saeid1359
24th March 2013, 10:36
آقا جون سپاسگزارم بابت این ساپورت و اطلاع رسانی و ساپورت.سال خوبی واست آرزو میکنم.

g_best
24th March 2013, 14:07
مرسی بابت زحماتتون. میخواستم بدونم با این ورژن میشه کانال های " AD SPORTS HD " رو روی ماهواره "بدر 11766 H " باز کرد یا نه؟

yousef_a25
24th March 2013, 16:14
مرسی بابت زحماتتون. میخواستم بدونم با این ورژن میشه کانال های " AD SPORTS HD " رو روی ماهواره "بدر 11766 H " باز کرد یا نه؟

دوست عزیز با سیستم ip tv میتوان این کانالها رو داشته باشیم منتظر خبرهای خوب در همین بخش باشید

g_best
24th March 2013, 17:18
دوست عزیز با سیستم ip tv میتوان این کانالها رو داشته باشیم منتظر خبرهای خوب در همین بخش باشید

مرسی فقط میشه در موردش بیشتر توضیح بدید؟

kami 2015
24th March 2013, 18:21
مرسی فقط میشه در موردش بیشتر توضیح بدید؟


دورد

دوست عزيز ip tv تو ايــــــران زياد كا راي نداره چـــــون بايد اينترنت 4 كيك داشته باشي تا بتواني


از ip tv استفــــــاده كني البته تو ايران تا 512 نميدن اكر براي شرگت يا اداره باشه ميتوني

اينترنت 1 كيك بگيري البته با اينترت 1 هم ip tv تست شده خيلي كم كا نال ميگره

yousef_a25
24th March 2013, 19:09
دوست عزیز میشه امیدوار بود با راه اندازی رایتل در ایران و سرعتی که قراره ارائه بده و مودم های 3G این شرکت بتونیم از این سیستم استفاده کنیم

arkan74
24th March 2013, 21:28
قابلیتها
اضافه شدن IPTV
مشکل قطع صدا در هنگام تغییر با دکمه audio برطرف شده
بزرگتر شدن info bar و نمایان شدن مشخصات پکیج کانال و فرکانسهای s1, s2
اضافه شدن وقت نماز و اوقات شرعی prayer times
اضافه شدن grooveshark
اضافه شدن گوگل مپ google map
هواشناسی حرفه ای شده
اصلاح برخی لغات فارسی
اضافه شدن گزینه ای با نام remove device safely به منو usb
کانکت شدن 31 سرور با سرعت عالی
باز شدن کانالها با سرعت فوق العاده
ابدیت کلیه امولاتورها

golred
25th March 2013, 16:26
+18 مشکل داره

asasin
26th March 2013, 10:47
دوستان ادرس کانال ها رو برای iptv بزارید با سپاس

mohimanutd
26th March 2013, 13:32
سلام دوست عزیز سال خوبی داشته یاشید خیلی ممنون بابت زحماتی که میکشید...میخواستم بدونم این ورژن قابلیت باز کردن پکیج Abu Dubai sportHD رو داره؟

ariobarzan2
27th March 2013, 13:43
سلام دوست عزیز سال خوبی داشته یاشید خیلی ممنون بابت زحماتی که میکشید...میخواستم بدونم این ورژن قابلیت باز کردن پکیج Abu Dubai sportHD رو داره؟
خیر این پکیج هنوز شیر نشده

natanzzzz
28th March 2013, 01:41
سلام دوستان ایا مشکل اصلی در این دسگاه حل شده مشکل فرکانس 11726 و11662یا باید منتظر نرم افزار بعدی باشیم

momeni_mrm55
28th March 2013, 08:38
با تشکر از زحماتی که برای سایت خوبتون میکشید 2تا سوال داشتم .
اول اینکه ورژن دستگاه من 1.29 هستش که کانالnex1 را ندارم و اضافه هم نمیشه ، با این ورژن ایا حل میشه ؟
دوم اینکه اگه ممکنه در مورد iptv و URL و اضافه کردن ip کانال در url برای ما که مبتدی هستیم بیشتر توضیح دهید که اصلا چی هست ؟

سال نو را هم تبریک میگم .
با تشکر مجدد از مطالب مفیدتان

momeni_mrm55
28th March 2013, 12:26
دوستان لطفا راهنمایی کنید

farzanhakim
28th March 2013, 16:41
با سلام و عرض ادب و تشکر
خواستم بونم که با ریختن این نرم افزار1.32 روی رسیور تمام اطلاعات از جمله انواع سیستنم های کد گذاری روی کانال ها از بین یره یافقط این کار سبب ارتقا نرم افزاری میش و سایر اطلاعات حفظ میشه و اگه این اطلاعات از بین مبره میشه اونه رو از طریقی بر گردوند یعنی میشه با back up خود رسیور این الاعات رو برگردوند.با سپایس فراوان.

yousef_a25
28th March 2013, 20:57
با سلام و عرض ادب و تشکر
خواستم بونم که با ریختن این نرم افزار1.32 روی رسیور تمام اطلاعات از جمله انواع سیستنم های کد گذاری روی کانال ها از بین یره یافقط این کار سبب ارتقا نرم افزاری میش و سایر اطلاعات حفظ میشه و اگه این اطلاعات از بین مبره میشه اونه رو از طریقی بر گردوند یعنی میشه با back up خود رسیور این الاعات رو برگردوند.با سپایس فراوان.


دوست عزیز اطلاعات دستگاه از بین نمیره ولی برای احتیاط همیشه از دستگاه یک بک آپ داشته باش

yousef_a25
28th March 2013, 21:01
با تشکر از زحماتی که برای سایت خوبتون میکشید 2تا سوال داشتم .
اول اینکه ورژن دستگاه من 1.29 هستش که کانالnex1 را ندارم و اضافه هم نمیشه ، با این ورژن ایا حل میشه ؟
دوم اینکه اگه ممکنه در مورد iptv و URL و اضافه کردن ip کانال در url برای ما که مبتدی هستیم بیشتر توضیح دهید که اصلا چی هست ؟

سال نو را هم تبریک میگم .
با تشکر مجدد از مطالب مفیدتان

دوست عزیز بعد از انتقال نرم افزار یک بار دستگاه را ریسیت فکتوری کن مشکلت حل میشه در مورد ip tv دوستان در همین پست توضیحاتی دادن اگه یکبار دیگه مطالعه کنی متوجه میشی با سپاس

aarefp_b
30th March 2013, 23:19
با بت این برنامه جدید تان خیلی خیلی ممنون

majidkia
1st April 2013, 14:00
سلام در مورد ip tv مطالبی بود مطالعه کردم ولی شرمنده متوجه نشدم .اگه اشتباه نکرده باشم باید یه سری کانال ماهواره ای باشه .

kami 2015
1st April 2013, 14:45
سلام در مورد ip tv مطالبی بود مطالعه کردم ولی شرمنده متوجه نشدم .اگه اشتباه نکرده باشم باید یه سری کانال ماهواره ای باشه .

دورد

دوست عزيز بلـــــــه يك ســـــري كا نال هست ولي بــــــدون ديش ميشه اين كا نلها را گرفت


از طريق ip tv اينتــــــرنت 4 كيك به بالا هـــــر چي سرعت اينترت بالا تر باشه كا نلهــاي بيشتري

دريـــــــــا فت ميشــــــــه

fatalipoor
1st April 2013, 14:56
سلام من از وقتی این ورژنو نصب کردم شبکه ورزش و ام بی سی پرشین بالا نمیاد ودیگه اینکه درمورد شبکه اس سی تی است با وجود اینکه من طبق گفته خودتون بهش دستی وارد کردم بازم باز نمیشه میشه راهنمایی کنید؟

kami 2015
1st April 2013, 19:40
سلام من از وقتی این ورژنو نصب کردم شبکه ورزش و ام بی سی پرشین بالا نمیاد ودیگه اینکه درمورد شبکه اس سی تی است با وجود اینکه من طبق گفته خودتون بهش دستی وارد کردم بازم باز نمیشه میشه راهنمایی کنید؟


دورد

دوست عزيز شمـــــا از اخرين سافت كم استفاده كن كا نلهاي ورزش و ام بسي فارسي باز ميشه


در باره كا نلهاي اس سی تی با پـــــــــچ 1.10 باز هست ولي سري دستگاهاي جــــديد

STARSAT SR-2000HD ACE اگر از ورژن 1.10 استفــــاده كني دستگاه ميره روي بــــوت

habib321
1st April 2013, 21:09
ممنون

vahid6630
1st April 2013, 21:23
ممنون

الان روش باز کردن تمامی فر کانس ها رو گذاشتم

می توانید استفاده کنید

توجه برای دارندگان رسیورهای استارست 2000ace برای باز کردن تمامی کانا ها در تمامی فرکانسها ([Only registered and activated users can see links])

baby1
2nd April 2013, 02:19
سلام
باتشکر سال نو مبارک

rahpoya
3rd April 2013, 03:11
خيلي كارتون درسته خدا به همه شماعزيزان عزت بدهد ممنونتونم
:lay:



:lay:


:lay: :34:

hoobare
3rd April 2013, 11:12
با سلام. من ورژن 32 رو نصب کردم. کدهای اینترنت رو هم به صورت g-share / SCT/SRG
Server Setting : 8
IP/URL : powecs.gicp.net
TCP Port : 12000
انجام دادم. ولی شبکه های sc*t حذف شدن از لیستم. چی کار کنم؟ من هنوز اکانت رایگان ریسیورم تموم نشده. این شبکه ها قبلا هم بودن ولی باز نمی شدن، اما الان کلا دیگه اسمشون هم نیست. اما شبکه mtv هنوز باز میشه
سوال بعدیم اینکه چطوری میتونم سرورها رو برگردونم به حالت قبلی؟

فضلی
3rd April 2013, 11:38
من رسیور استارست اچ دی 2000 دارم و با اکانت رایگان کانالهای کارتی را باز میکنم ولی از کانالهای کارتی با فرمت ts و mpg که ضبط میکنم روی لب تاب بخش نمیشوند لطفا راهکاری بدید سوال دوم اینه که 31 سرور باز میشه راهی است بیشتر از 31 سرور باز بشه

fatalipoor
3rd April 2013, 12:51
دورد

دوست عزيز شمـــــا از اخرين سافت كم استفاده كن كا نلهاي ورزش و ام بسي فارسي باز ميشه



میشه درباره سافتکم وطریقه نصبش توضیح بدین ممنون

kami 2015
3rd April 2013, 13:22
من رسیور استارست اچ دی 2000 دارم و با اکانت رایگان کانالهای کارتی را باز میکنم ولی از کانالهای کارتی با فرمت ts و mpg که ضبط میکنم روی لب تاب بخش نمیشوند لطفا راهکاری بدید سوال دوم اینه که 31 سرور باز میشه راهی است بیشتر از 31 سرور باز بشه



این مشکل بروی تمام رسیورهای ساخت گلوبال هست

1994
3rd April 2013, 13:28
میشه درباره سافتکم وطریقه نصبش توضیح بدین ممنون

منم نمیدونم چطور میشه از سافتکم استفاده کرد اگه توضیح بدین خیلی عالی میشه من سافتکم فقط واسه باز کردن شبکه 3 و شبکه ورزش میخوام ورژن جدید رو هم نصب کردم از وقتی ورژن جدید نصب کردم نمیتونم F1+333رو میزنم دیگه کار نمیکنه و نمیره قسمت کد دهی.ممنون میشم راهنماییم کنین.

ssima
5th April 2013, 03:57
سلام دوستان این سافتکم که میذارم دانلود کنید مخصوص رسیور استارست 2000 فول اچ دی ای سی ای هست و قابلیت باز کردن کانالهای کد شده از جمله شبکه 3 سیما و ام بی سی پرشیا رو داره.
برای نصبش هم کاری نداره عزیز فایل رو بریز روی فلاش مموری یا همون کول دیسک و وصلش کن به رسیور برو روی سافتکمی که ریختی و کلید ok رو بزن بعد از چند لحظه که پیام داد کار تمام است و نیاز به هیچی هم نداری.

مشکل نرم افزار 1.32 : دوستان توجه کنید ورژن 1.32 قابلیتهای جدید و خوبی داره از جمله اینکه پکیج کانالی رو که داریم نگاه میکنیم بهمون نشون میده ولی یکسری مشکلات داره اینکه برای من مثلا کانالها یکدفعه ممکنه بعضی وقتا قاطی کنه و خودبه خود کانالی پاک بشه.دوم اینکه پلیرش دچار مشکل میشه و برنامه هایی رو که از روی کانالهای کارتی ضبط می کنیم روز بعد روی خود پلیر رسیور نشونشون نمیده و یا اگه برنامه ای با ورژنهای قبلی ضبط کرده باشیم (کانالهای کارتی) اونها رو هم نشون نمیده.اگه دوستان کسی این مشکلو نداشت خبری بده شاید مشکل از رسیور من باشه.
مشکل جدید روی اکانت های رایگان starsat hd ace 2000 : چه ورژن 1.32 یا 1.30 کانالهای sct از روی سرور 12000 قطع شدن و دیگه نمیگیرن کسی میدونه الان با چه سروری میگیره؟ کانال private هم اصلا نمیگیره و فقط xxl روی 1.32 فعال شده که در بعضی مناطق پارازیت داره و ضعیفه.

دانلود فایل سافتکم:بدلیل سرعت پایین فردا

kami 2015
5th April 2013, 12:02
سلام دوستان این سافتکم که میذارم دانلود کنید مخصوص رسیور استارست 2000 فول اچ دی ای سی ای هست و قابلیت باز کردن کانالهای کد شده از جمله شبکه 3 سیما و ام بی سی پرشیا رو داره.
برای نصبش هم کاری نداره عزیز فایل رو بریز روی فلاش مموری یا همون کول دیسک و وصلش کن به رسیور برو روی سافتکمی که ریختی و کلید ok رو بزن بعد از چند لحظه که پیام داد کار تمام است و نیاز به هیچی هم نداری.

مشکل نرم افزار 1.32 : دوستان توجه کنید ورژن 1.32 قابلیتهای جدید و خوبی داره از جمله اینکه پکیج کانالی رو که داریم نگاه میکنیم بهمون نشون میده ولی یکسری مشکلات داره اینکه برای من مثلا کانالها یکدفعه ممکنه بعضی وقتا قاطی کنه و خودبه خود کانالی پاک بشه.دوم اینکه پلیرش دچار مشکل میشه و برنامه هایی رو که از روی کانالهای کارتی ضبط می کنیم روز بعد روی خود پلیر رسیور نشونشون نمیده و یا اگه برنامه ای با ورژنهای قبلی ضبط کرده باشیم (کانالهای کارتی) اونها رو هم نشون نمیده.اگه دوستان کسی این مشکلو نداشت خبری بده شاید مشکل از رسیور من باشه.
مشکل جدید روی اکانت های رایگان starsat hd ace 2000 : چه ورژن 1.32 یا 1.30 کانالهای sct از روی سرور 12000 قطع شدن و دیگه نمیگیرن کسی میدونه الان با چه سروری میگیره؟ کانال private هم اصلا نمیگیره و فقط xxl روی 1.32 فعال شده که در بعضی مناطق پارازیت داره و ضعیفه.

دانلود فایل سافتکم:بدلیل سرعت پایین فردا



دورد

دوست اين كا نلهاي sct با پچ 1.10 و پورت بــــــاز هست

Server Setting : 9 IP/URL : powecs.gicp.net TCP Port :12001 Canal Digitall

ولي سري جديد دستگـــــاه starsat hd 2000 ace با پچ 1.10 رو بوت ميره

كانلهاي xxl خيلـــي ضعيف هست بايد از ديش خوب و النبي مقر قوب استفــــاده كرد

golred
6th April 2013, 09:06
به نظر من برنامه 1.30 از 1.32 سريعتر و روانتر عمل ميكند.

bim31852569
6th April 2013, 10:30
نظر من اینه که ورژن 1.32 یک مشکل اساسی رو حل کرده و اونم قطع شدن بیخودی دانگل وای فای هستش.
از لحاظ نمایش اطلاعات مربوط به هر کانال هم یک سر و گردن بالاتر از 1.30 هستش.
وصل شدن به سرورها در اون بسیار سریعتر انجام میشه و فریز ها در کانال کارتی یک مقدار کمتر به چشم میاد.
ورژن 1.30 اصلاح شده ورژن خوبی بود که مقدمه ای برای تولید ورژن 1.32 بود.

aliadeem
9th April 2013, 18:36
با سپاس و درود فراوان برای به روز رسانی نرم افزارها

mentezary
11th April 2013, 00:48
دستگاه من شب ها 30 تا سرور بیشتر باز نمیکنه.
روز ها که31 سرور داره کانالها رو باز میکنه ولی وقتی 30 تا سرور داره فقط یورو اسپرت اچ دی رو باز میکنه.
مشکلم چجوری حل میشه؟؟

mentezary
11th April 2013, 01:18
JSC sports HD1 , HD2 سر بازی قطع میشه برایمن انگار. چجوریه داستان؟؟

poua_n
12th April 2013, 10:25
دستگاه من شب ها 30 تا سرور بیشتر باز نمیکنه.
روز ها که31 سرور داره کانالها رو باز میکنه ولی وقتی 30 تا سرور داره فقط یورو اسپرت اچ دی رو باز میکنه.
مشکلم چجوری حل میشه؟؟
درود : بعضی از سرورها کانکت نمیشه باید دستی وارد کنی که اموزشش تو بخش هست این کار را انجام بده 33 سرور میشناسه

fisal
12th April 2013, 21:13
بهترين كار اينه كه ريسيور روي يك كانال غير كارتي از عقب خاموش و روشن كني

hamed_1361
12th April 2013, 22:48
درود : بعضی از سرورها کانکت نمیشه باید دستی وارد کنی که اموزشش تو بخش هست این کار را انجام بده 33 سرور میشناسه

با تشکر ، کجای بخش؟

afsmoj
13th April 2013, 14:18
با سلام
من نرم افزار ورژن 32/1 را نصب کردم. ریست فکتوری کردم و کانالها را سرچ کردم تا همه وصل شدنی بعد وقتی تو منوی ویرایش کانالها از لیست کانالها بک آپ گرفتم عملیات موفق روی صفحه آمد ولی وقتی فلش را به کامپیوتر می زنم فایل SDX را نشان نمی دهد. من قبلا ورژن 30/1 داشتم و چنین مشکلی نداشتم.

mhpz
16th April 2013, 12:09
چرا بار نرم افزار f1+666 رو که میزنم سرورها بالا نمی اد

سالم
18th April 2013, 15:32
باتشکر از شما وسال خوبی داشته باشید

arshida ds
20th April 2013, 15:32
با سپاس از پست مفید

ekobraei
22nd April 2013, 19:16
چطوری باید اینو روی دستگاه نصب کرد؟
و اینکه من هرچی سعی میکنم نمیتونم اکنت رایگان رو فعال کنم و وقتی f1+000 یا f1+111 یا f1+666 میزنم هیچ اتفاقی نمیوفته و اصلا گزینه ای به اسم server وجود نداره در منو واقعا ممنون میشم کمکم کنید

cengiz
23rd April 2013, 01:25
چطوری باید اینو روی دستگاه نصب کرد؟
و اینکه من هرچی سعی میکنم نمیتونم اکنت رایگان رو فعال کنم و وقتی f1+000 یا f1+111 یا f1+666 میزنم هیچ اتفاقی نمیوفته و اصلا گزینه ای به اسم server وجود نداره در منو واقعا ممنون میشم کمکم کنید

f1+666 این کلاید موقعی عمل میکنه و سرور ها رو نشون میده که اولا با کلید f1+111 گزینه اترنت رو فعال کرده باشد و کابل شبکه یا دانگل وای فای به دستگاه وصل باشه و به ایینترنت هم کانکت باشد تا سروها هم کانکت شوند . تا مشکل شبکه شدن حل نشه server رو نشون نمیده . احتملا شما مشکل در رساندن اینترنت به رسیور دارین.

arshida ds
23rd April 2013, 13:34
با سپاس فراوان از این پست عالی

HASSAN-RAD
23rd April 2013, 14:36
آیا نرم افزار جدیدی برای تغییر منو های SR2000HD آمده است ؟ از چه راهی می توان به دست آورد ؟
با تشکر

cengiz
26th April 2013, 01:24
آیا نرم افزار جدیدی برای تغییر منو های SR2000HD آمده است ؟ از چه راهی می توان به دست آورد ؟
با تشکر


منو که با نرم افزار تغییر زیادی نمیکنه فقط با انتشار سافتور جدید یه سری اپشن های جدید ( گوگل مپ و یا و یا سرعت لود و کانکت بهعتر با سرور و .... ) هم به عملکرد دستگاه اضاف میشه البته نه با هر نرم افزار جدید . اخرین نرم افزار منتشر شده این دستگاه در بخش مربوطه این سایت هم موجوده .

alae
25th May 2013, 16:17
f1+666 این کلاید موقعی عمل میکنه و سرور ها رو نشون میده که اولا با کلید f1+111 گزینه اترنت رو فعال کرده باشد و کابل شبکه یا دانگل وای فای به دستگاه وصل باشه و به ایینترنت هم کانکت باشد تا سروها هم کانکت شوند . تا مشکل شبکه شدن حل نشه server رو نشون نمیده . احتملا شما مشکل در رساندن اینترنت به رسیور دارین.

سلام دوست عزیز
منم همین مشکل رو داشتم. ابتدا چک کن ببین ورژن دستگاهت چند هست....اگه هنوز نرم افزار جدید نریختی و ورژن اصلیش که ۱.۰۹ میباشد با این کد ها کار نمیکنه و اگه دستگاهت از نوع جدید هستش (جدید:۲ پایه فلزی و۲ تا لاستیکی و قدیمی هر چهار تا یک شکل میباشند)بهت پیشنهاد میکنم نرم افزار ۱.۲۷ به بالا بریزی آخه دستگاههای جدید با ورژن قدیمی روی حالت بووت میمونه و بالا نمیاد دیگه...پس به نظر من بهتره ورژن ۱.۲۷ یا ۱.۳۲ رو بریز بعد از کانکت کردن اینترنت این کدها جواب خواهد داد .انشاء الله..:cool:...

bibiyan
25th May 2013, 21:28
سلام خیلی ممنون از رانمایی هابی انجام میدید امید وارم که همیشه در کارهایتان موفق و پیروز باشید

aminiii
28th May 2013, 14:10
سلام من میخواستم بدونم که چرا رسیور من وای فای نمیشناسه؟
یعنی کلا اون سوکت وای فای رو که به پشت یا جلو میزنم کلا نمیشناسه؟

cengiz
28th May 2013, 17:02
سلام من میخواستم بدونم که چرا رسیور من وای فای نمیشناسه؟
یعنی کلا اون سوکت وای فای رو که به پشت یا جلو میزنم کلا نمیشناسه؟


اگر از سالم بودن دانگل وای فای مطمن هستید ابتدا در حالت خاموش بودن رسیور از کلید پشت وای رو به در گاه پشت رسیور متصل نموده بعد اقدام به روش کردن رسیور با کلید پشت پاور نمایید . نباید مشکلی باشه و اگر هم پسورد داره باید پسورد وایرلس رو وارد نمایید ولی چه پسورد داشته باشه یا اوپن باشه باید وای فای رو شناسایی کنه .

Mortal Kombat
28th May 2013, 17:08
سلام من میخواستم بدونم که چرا رسیور من وای فای نمیشناسه؟
یعنی کلا اون سوکت وای فای رو که به پشت یا جلو میزنم کلا نمیشناسه؟



سوکت وای فای رو که به پشت یا جلو میزنم کلا نمیشناسه؟ حتمـــــا مشکل دارد .

اغلب بعلت نامرغوب و... ایراد از دستگاه نیست .

nice4u
1st June 2013, 00:03
با سلام میشه دقیقا بگید چطور واز کجا میشه این کارو کرد منظورم وارد کردن دستی سرور ..ممنون.

cengiz
17th June 2013, 12:02
با سلام میشه دقیقا بگید چطور واز کجا میشه این کارو کرد منظورم وارد کردن دستی سرور ..ممنون.

دوست گرامی بارها توضیح دادیم این موضوع رو . بعد از کانکت شدن رسیور به اینترنت با زدن f1+666 منوی سرور ها که اومد روی سرور شماره 8 به ترتیب اینها رو وارد میکنید ( گزینه شرینگ باید روی g- shareجی شیر باشد
سرور : powecs.gicp.net
پورت : 12000

برای وارد کردن این مشخصات روی سرورها دیگه هم ( اگر فعال نباشند ) کافی که روی همین سرور f2 کپی کرده کرده با تغییر سرور فرضا روی سرور 9 هم میتئوانید پست paste کنید با زدن فقط پورت رو باید تغیر بدین . مشخصات کامل پورت ها در همین بخش هم موجوده .

vahid6630
17th June 2013, 12:07
تشکر از cengiz

سرور بالا غیر فعال شده است

ssdf
12th October 2013, 15:41
با ۱.۴۰ منو بالا نمیومد من این 1.32 رو شانسی زدم درست شد ولی دیگه رسیور خاموش نمیشه یا بعد از زدن دکمه ی خاموش نیم ساعت بعد خاموش میشه چی شده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

عباس9
7th December 2013, 14:37
کلیه کانالهای ماهواره من از ساعت 18الی6صبح روز بعد بارازیت داره 6صبح به بعد خوبه علت چیه راهنماییم کنید متشکرم

NPS2014
7th December 2013, 15:04
کلیه کانالهای ماهواره من از ساعت 18الی6صبح روز بعد بارازیت داره 6صبح به بعد خوبه علت چیه راهنماییم کنید متشکرم

درود دوست عزیز مشکلش رو هم خودت بازگو کردی پارازیت است

در منطقه ای که شما هستید طبق این ساعت پارازیت برآن منطقه حاکم است موفق باشید

عباس9
7th December 2013, 15:05
نرم افزار رسیور TAR MAX X100 باز شدن کانالها

NPS2014
7th December 2013, 15:13
نرم افزار رسیور TAR MAX X100 باز شدن کانالها


جناب عباس9 عزیز سوالت را کامل ودقیق توضیح بده درغیر این صورت جوابی نخواهید گرفت موفق باشید

soushi
27th January 2014, 02:56
درود.من از همین ورژن 1.32 استفاده میکنم ولی فقط 28 سرور وصل میشه.چطوری میتونم بقیه سرورهارو وصل کنم.با سپاس

ramin tps
27th January 2014, 08:10
درود.من از همین ورژن 1.32 استفاده میکنم ولی فقط 28 سرور وصل میشه.چطوری میتونم بقیه سرورهارو وصل کنم.با سپاس

درود از ور‍زن جديد (1.41يا 1.42)استفاده كن مشكلت حل ميشه البته توجه داشته باش كه در نرم افزار جديد فقط 1 سرور كانكت ميشه كه جي شر 2 هست و همون واسه باز شدن كانالها كافيه

soushi
27th January 2014, 18:50
الان فقط این سرور وصل نمیشه این تنضیمات هم انجام دادم ولی تاثیر نداشت مشکل چیه؟
Server Setting : 25
IP/URL : powecs.gicp.net
TCP Port : 12017