PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اضافه نمودن یک مسیر به لیست ماهواره ها



ashckan
23rd September 2012, 11:58
چگونه میتوان یک مسیر به لیست ماهواره ها در انواع رسیور اضافه نمود ؟؟؟ :1205219183::158121_Laie_34:

ashckan
23rd September 2012, 12:39
رسیور من آیکلاس 9595 هستش چگونه میتوانم یک مسیر به لیست ماهواره ها اضافه کنم؟؟؟
:720_dash1::720_dash1::720_dash1:

iraj_kh
23rd September 2012, 13:27
چگونه میتوان یک مسیر به لیست ماهواره ها در انواع رسیور اضافه نمود ؟؟؟ :1205219183::158121_Laie_34:


رسیور من آیکلاس 9595 هستش چگونه میتوانم یک مسیر به لیست ماهواره ها اضافه کنم؟؟؟
:720_dash1::720_dash1::720_dash1:


منو--> ویرایش لیست کانلها --> ادیت یا ویرایش لیست ترانسپوندر

به راحتی در سمت چم با زدن دکمه OK میتونید ماهواره یا نام دلخواه ایجاد کرده و در قسمت راست فرکانس ها را اضافه یا ویرایش نمایید.

homersimpson
23rd September 2012, 15:43
اگر امکانش هست اضافه کردن ماهواه جدید به لیست رو در ایکس کروز 400 هم توضیح دهید

با تشکر

xwhoogleee
14th October 2012, 17:52
سلام دوستان همانگونه که در منوی هر ریسیور راحت میتوان به لیست ترانسپاندر دست یافت توجه شود که اول در ستون چپ اسم ماهواره جدید خود را طوری انتخاب کنید که اگر نام مشابه در لیست بود با یک عدد یا کلمه اضافه جدید مشخص کنید و مقدار درجه غربی یا شرقی آن اگر در لیست شما با لیست قدیم ریسیور مشابه باشد مثلا شما میخواهید یاه ست با 51 درجه شرقی ایجاد کنید ولی ماهوارهای دیگر در لیست شما با 51 درجه شرقی وجود دارد شما باید بنویسید 51/1 تا هم ماهواره شما در کنار ماهواره های نزدیک خود در لیست باشد و هم ریسیور ماهواره جدید شما رابپذیرد چون در صورت تشابه اسمی یا درجه قبول نمیکند نکته دیگر اینکه حتما در ساختن فرکانس ها در ستون راست با زدن کلید او کی و انتخاب فرکانس جدید اولین فرکانس را بدون اهمیت دادن به کم یا زیاد تربودن از فرکانس های بعدی قوی ترین فرکانس با معروفترین کانال را انتخاب کنید چون در تنظیم آنتن بخاطر نبود و ضعف سیگنال به ال انبی 1 و 2 و 3 و 4 و دیگر تنظیمات سویچ و فرکانس ال ان بی ووو خود شک نکنید و جون در تنظیم آنتن اتومات ریسیور اولین فرکانس لیست شما را نشان میدهد و شما قدرت و کیفیت سیگنال اولین فرکانس لیست را را میبینید نه کل لیست را دیگر اشتباه نمیکنید که مشکل از دیش و کابل و شماره ال ان بی است یا گزینه های دیگر تنظیم [COLOR="Blue"]باید توجه داشت که با عوض کردن اولین فرکانس لیست هر ماهواره در ترانسپاندر با فرکانس قوی فورا در تنظیم آنتن متوجه میشوید که ماهواره مورد نظر در دسترس میباشد راجع به قوی ترین فرکانس هم در هاتبرد مثلا 11317 یا 11054 یا 11137 یا در یوتل ست دبلیو 3 فرکانس 11221 چون خیلی از فرکانس اولی ها در لیست ماهواره ها اصلا سیگنال ندارند یا تعطیلند یا در منطقه شما بیم ندارند یا دیش شما و پشت بام شما به هزار دلیل نمیگیرد حتما فرکانس اولی انتخاب کنید که همسایه و منطقه شما هم راحت و قوی کانال های آنرا دارد الته توجه کنید برای اول قرار گرفتن فرکانس قوی مورد نظر شما در لیست اول اولین فرکانس موجود در لیست ماهواره خود را یاداشت کنید چون پاک میشود و با اوکی در گزینه تغییر فرکانس وارد شوید و فرکانس جدید را بجای فرکانس اول قبلی جایگزین کنید و اخر سر هم فرکانس یادداشت شده را بعنوان فرکانس جدید وارد کنید که معمولا در آخر لیست قرار میگیرد ا[/:(64):COLOR]

rezarrrr
15th October 2012, 19:22
سلام دوستان
من میخوام مسیر یوتلست w3رو رو دیش گردان پیدا کنم مدل رسیور هم ایکلاس k9k9 هست
با قیچی هر کاری کردم نتونستم بگیرمش هاتبرد هم کاملا تنظیمه اگه بتونم رو موتور بگیرمش خیلی خوب میشه
پیشاپیش ممنون کمک هاتون

yousef_a25
15th October 2012, 20:07
دوستان میدانید بعضی از ماهواره ها c band هستن و فعلا برای ما کارایی ندارند لذا به راحتی میتوان با تغییر نام ان ماهواره و تغییر فرکانس ال ان بی از c band به ku band به راحتی هر ماهواره ای که بخواهید اضافه کنید و بعد از ان لیست فرکانسها رو ویرایش کنید چون تعداد این ماهواره ها در رسیور زیاده و نیازی به اضافه کردن ماهواره جدید نیست

sasanis
15th October 2012, 21:00
اگر امکانش هست اضافه کردن ماهواه جدید به لیست رو در ایکس کروز 400 هم توضیح دهید

با تشکر

rezarrrr
15th October 2012, 21:45
مثلا من یکی از مسیر ها رو ویرایش میکنم و فرکانس های خودمو میدم برای پیدا کردن ماهواره هم موتور دیش رو عقب جلو میکنم تا level &qualityبیاد بالا و بعد ذخیره؟درسته؟
سوال من اینه چطور یه مسیر مثلا هاتبرد یا ترکست رو روی موتور پیدا کنم؟نمیدونم احتمالا سوال من احمقانه هست یا چی؟