PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل عدم اتصال وای فای در Starsat 2000 ACE



dehghani_hasan
22nd September 2012, 15:42
مشکل عدم اتصال وای فای در Starsat 2000 ACE
سلام . از دوستان خواهش مي كنم طريقه اتصال گام به گام اينترنت به استارست 2000 hd ace ورژن 1.15 را تا بازگشايي كانالها توضيح دهيد هم lan , و هم واي فاي

---------- Post added at 14:42 ---------- Previous post was at 14:41 ----------

مشکل عدم اتصال وای فای در Starsat 2000 ACE
سلام . از دوستان خواهش مي كنم طريقه اتصال گام به گام اينترنت به استارست 2000 hd ace ورژن 1.15 را تا بازگشايي كانالها توضيح دهيد هم lan , و هم واي فاي

aria2059
23rd November 2012, 23:51
مشکل عدم اتصال وای فای در Starsat 2000 ACE
سلام . از دوستان خواهش مي كنم طريقه اتصال گام به گام اينترنت به استارست 2000 hd ace ورژن 1.15 را تا بازگشايي كانالها توضيح دهيد هم lan , و هم واي فاي

---------- Post added at 14:42 ---------- Previous post was at 14:41 ----------

مشکل عدم اتصال وای فای در Starsat 2000 ACE
سلام . از دوستان خواهش مي كنم طريقه اتصال گام به گام اينترنت به استارست 2000 hd ace ورژن 1.15 را تا بازگشايي كانالها توضيح دهيد هم lan , و هم واي فاي

طریقه اتصال در سایت هست به بخش اموزش ها بروید.

olikahn
7th December 2012, 10:34
سلام...رسیور من مودم رو پیدا میکنه(وایرلس)ولی وقتی رمز رو وارد میکنم،جلوی اسم مودم علامت تیک نمیاد.رمز هم مطمئن هستم که درست میزنم.....از ورژن 1.10 استفاده میکنم برای باز کردن کانالهای کارتی....البته دیروز وصل شد ....ولی وقتی رسیور رو از پشت خاموش کردم،قطع شد....لطفا کمک کنید.....

ALEDAVOD
7th December 2012, 14:44
سلام...رسیور من مودم رو پیدا میکنه(وایرلس)ولی وقتی رمز رو وارد میکنم،جلوی اسم مودم علامت تیک نمیاد.رمز هم مطمئن هستم که درست میزنم.....از ورژن 1.10 استفاده میکنم برای باز کردن کانالهای کارتی....البته دیروز وصل شد ....ولی وقتی رسیور رو از پشت خاموش کردم،قطع شد....لطفا کمک کنید.....

سلام
در مورد این مشکل شرکت در جریان این موضوع هست

در نرم افزار آینده یکی از قابلیت های این دستگاه همین مورد است
Fix wifi connection

romance2city
9th December 2012, 20:08
سلام خواهشا به من کمک کنید خسته شدم از بس....
من دستگاه استارست2000 رو با نرم افزار ورژن1/26 آپگرید میکنم.دستگاه مودم منو هم میشناسه.تیک هم میزنه اما وقتی چک کانکشن رو میزنم خطا در اتصال به اینترنت میزنه.و کلا انگار به اینترنت وصل نیست به همین دلیل ادامه نمیتونم بدم.خواهش میکنم بگید چه مشکلی هست

olikahn
9th December 2012, 20:19
سلام خواهشا به من کمک کنید خسته شدم از بس....
من دستگاه استارست2000 رو با نرم افزار ورژن1/26 آپگرید میکنم.دستگاه مودم منو هم میشناسه.تیک هم میزنه اما وقتی چک کانکشن رو میزنم خطا در اتصال به اینترنت میزنه.و کلا انگار به اینترنت وصل نیست به همین دلیل ادامه نمیتونم بدم.خواهش میکنم بگید چه مشکلی هست
سلام...منم امروز این مشکل رو داشتم...البته با نرم افزار 1.24 من کار میکنم....لطفا کمک کنید.

p2012
9th December 2012, 22:24
دوستانی که رمز را در 2000aceدر قسمت جدول میزنند وارور میدهد رمز وایرلس شان فقط باید عدد باشد تا رسیور با وایرلس شبکه شود (عدد +حرف خطا میدهد) از پروگرام 1.10 استفاده کنید پروگرامهای ورزن بال کم شبکه باز میکند

---------- Post added at 21:24 ---------- Previous post was at 21:16 ----------

نحوه باز کردن شبکه ها در صفحات قبل هست ضمنا در قسمتی که اسم مودم تان میاد وعلامت قفل دارد ok کنید ورمز عددی بدهید تا ایپی شناخته شود (2تا عیب بزرگ رسیور هم یکی جابجایی کانالها در حالت fav , درحالت کانالچینی شبکه را که عوض میکنی تصویر کوچک سمت راست روی همان کانال اولی مونده کانال بعدی را نمیشه دید که چیه ok هم کنیم کانالها همونجا چیدخ میشه

romance2city
21st December 2012, 14:20
سلام
اینترنت من 128 مخابراتی هست و هر کاری میکنم سرور وصل نمیشه البته جلوی اسم مودم تیک میخوره اما کانکت نمیشه.با اینترنتهایی غیر از مخابرات امتحان کردم جواب گرفتم با شاتل
حالا میخواستم بپرسم اشکال از اینترنت مخابراته؟یعنی دستگاه فقط با اینترنت غیر از مخابرات اکانت میشه؟لطفا سریعا جواب بدهید
در ضمن کدام اینترنت بهتره؟شاتل؟آسیا تک؟پارس آنلاین؟

evance
21st December 2012, 14:37
سلام
اینترنت من 128 مخابراتی هست و هر کاری میکنم سرور وصل نمیشه البته جلوی اسم مودم تیک میخوره اما کانکت نمیشه.با اینترنتهایی غیر از مخابرات امتحان کردم جواب گرفتم با شاتل
حالا میخواستم بپرسم اشکال از اینترنت مخابراته؟یعنی دستگاه فقط با اینترنت غیر از مخابرات اکانت میشه؟لطفا سریعا جواب بدهید
در ضمن کدام اینترنت بهتره؟شاتل؟آسیا تک؟پارس آنلاین؟
سلام
با لن کانکت میشی یا وای فای؟ اگه لن که نباید مشکلی باشه اگه وای فای باشه دقت کن برای وایر لس پسورد نذاشته باشی؟
کانفینگ مودم باید رو حالتppoe باشه..
با همه ای اسی پی ها مشکلی نداره البته باید پینگ شما پایین باشه تا کیفیت مطلوب داشته باشی..

---------- Post added at 13:37 ---------- Previous post was at 13:29 ----------


دوستانی که رمز را در 2000aceدر قسمت جدول میزنند وارور میدهد رمز وایرلس شان فقط باید عدد باشد تا رسیور با وایرلس شبکه شود (عدد +حرف خطا میدهد)
کی میگه فقط عدد باشه؟ همچین موردی اصلا صحیح نیست خود من وای فای استفاده میکنم و رمز وایرلس هم عدد و هم حروف هست الان هم راحت با فاصله 8متری کانکت میشم تمام کانلا رو دارم.. ورژن1.27
فقط اینو بگم من از مودم همراه رسیور استفاده نمیکنم بلکه جدا خریدم چون مودمای همراه دستگاه اصلا کیفیت مناسب ندارن و ضعیفن..

Shahram-K
22nd December 2012, 01:51
این مشکل را من هم روی ورژن های 1.10 و 1.23 و 1.24 داشتم.
تازه رمز را هم که درست میزدم می نوشت Failed to Connect اما exit که میشدم کنار اسم مودم تیک میخورد !! در عین حال علیرغم تیک خوردن ، ارتباط اینترنتی نداشتم و در قسمت IP Setting هم هیچ آی پی به رسیور اختصاص داده نمیشد و باید دهها بار قطع و وصل میکردم و از ابتدا کار را تکرار میکردم تا شاید بالاخره یک آی پی بگیرد و ارتباط اینترنتی برقرار شود.
از وقتی نرم افزار 1.27 را زدم مشکل بکلی برطرف شد . یلافاصله بعد از وارد کردن رمز صحیح ، نام مودم تیک میخورد و ارتباط اینترنتی برقرار میشود و آی پی اختصاص داده شده به رسیور را هم فی الفور همانجا نشان میدهد.
بنابراین معلوم شد که تمام مشکلات فوق ناشی از باگ های نرم افزاری بوده که خوشبختانه در نسخه 1.27 رفع شده اند.
بنابر این از نسخه 1.27 استفاده کنید و خودتان را راحت کنید

---------- Post added at 00:51 ---------- Previous post was at 00:48 ----------

ضمنا محض اطلاع دوستان لازم به ذکر است که من با رابط وای فای همراه خود رسیور کار میکنم و بعد از نصب نسخه 1.27 دیگر هیچ مشکلی هم با آن ندارم و نیازی به خرید رابط دیگر احساس نمیکنم.

romance2city
4th January 2013, 01:21
سلام
اوقات بخیر
بنده تمام کارهایی که گفتید انجام دادم از جمله:
رمز عددی مودم
نصب ورژن 1.27 و باقی ورژن ها
استفاده از لن
اما همانطور که قبلا هم گفتم دستگاه مودم را میشناسد.تیک هم میخورد اما خطا در اتصال میزند و کانکت نمیشود.هواشناسی هم کار نمیکند.همه راهها را امتحان کرده ام
البته یک بار با اینترنت شرکتی امتحان کردم کانکت شد اما دوستان میگویند با مخابرات هم میشود اما من موفق نشده ام لطفا بگویید مشکل از کجاست.
با تشکر از شما

gentleman_mahdi
6th January 2013, 20:25
با سلام
از دوستان کسی هست که اینترنت رو با کارت شبکه وایرلس (مثلاً D-Link) از رو کامپیوتر با رسیور شیر کرده باشه؟
من یه کانکشن ad-hoc ساخته ام ولی همش Fail to Conect میشه ! (فاصله لن تا رسیور 10 متر-- پروگرام 1.27 --- آنتن دهی 72%)
اگه می شه در این مورد توضیح بدید آخه آموزش توی سایت مربوط به استفاده از مودم وایرلس هستش.

با تشکر

gahgahi
8th January 2013, 01:41
سلام
وقتی دنگل wifi را وصل می کنم، رسیور شناسایی میکنه
اما در تنظیمات mac adress را نمی آورد انگار وصل نیست
دنگل wifiسالمه امتحان کردم
ورژن هم 1.27 می باشد لطفا راهنمایی کنید

masouds
24th January 2013, 11:11
سلام آقا مال ما که اصلا هر چی سرچ میکنی مودم wifi رو نمیشناسه و چیزی پیدا نمیکنه؟؟؟مودم بیسم فعال است و مشکلی نداره
ورژن هم 1.27 ریختن روش و usb wifi مشکی کوچیک هم داخل جعبه بود...من باید چکار کنم با کابل وصل میشه فقط wifi رو پیدا نمیکنه؟؟ مودم هم نزدیک دستگاه است

DAIVIS
24th January 2013, 12:46
دوستان با کابل بهتراست این مودم ها زیاد خوب کارنمیدهند ازصبح تا حالا همش بامودم وای فای که تست میکردم قطع ووصلی داره ولی اگر چیزجددی بود قرارمیدهم

M0HAMAD
24th January 2013, 14:34
درود
دوستان عزیز حتما از دانگل فابریک همراه با رسیور استفاده کنید تا مشکلی واستون پیش نیاد.
بنده با بلوتوث غیر از فابریک خودش تست زدم اصلا هیچ نتورکی رو سرچ نمیکنه ولی با فابریک خودش خیلی سریع پیدا میکنه و زود هم وصل میشه و تا حالا هیچ قطع و وصلی هم نداشته.
موفق باشید

masouds
24th January 2013, 15:20
درود
دوستان عزیز حتما از دانگل فابریک همراه با رسیور استفاده کنید تا مشکلی واستون پیش نیاد.
بنده با بلوتوث غیر از فابریک خودش تست زدم اصلا هیچ نتورکی رو سرچ نمیکنه ولی با فابریک خودش خیلی سریع پیدا میکنه و زود هم وصل میشه و تا حالا هیچ قطع و وصلی هم نداشته.
موفق باشید

تشکر آره یه usb wifi تو کارتونش بود مشکی رنگ کوچیک از همون استفاده میکنم و نمیتونه پیداش کنه هر چی سرچ میکنی چیزی نمیاره؟؟؟ مگه دانگل بهتر هم است؟ کجا گیر میاد؟

DAIVIS
30th January 2013, 02:37
با درود خدمت دوستان عزیز(رسیور2000اسی ای در خانه خودم هم باکابل وهم با وای فای وصل میشود واینترنتم غیرازمخابرات است ولی وقتی برای دوستم وصل میکنم نه باکابل ونه باوای فای به سرورها کانکت نمیشود دستگاه ای پی میگیرد وکنار نقطه دسترسی وای فای هم تیک میخورد ولی به سرورها کانکت نمیشوددرصورتی که درهمان مکان بارسیور400پلاس بااکانت یوروکم وصل میشود(نرمافزار1.30راریخته ام وریست فکتوری نیزکرده ام

davooddm
31st January 2013, 13:40
سلام یو اس بی وای فای میشه برای کامپیوتر ولپ تاپ استفاده کرد لطفا جواب بدیی ممنون

kamran_analiz
31st January 2013, 14:41
سلام یو اس بی وای فای میشه برای کامپیوتر ولپ تاپ استفاده کرد لطفا جواب بدیی ممنون

سلام
دوست عزیز اگه منظورت یو اس بی وای فای فابریک رسیور هست.باید عرض کنم که با داشتن درایور این یو اس بی این موضوع امکان پذیر است.

kamran_analiz
31st January 2013, 14:47
تشکر آره یه usb wifi تو کارتونش بود مشکی رنگ کوچیک از همون استفاده میکنم و نمیتونه پیداش کنه هر چی سرچ میکنی چیزی نمیاره؟؟؟ مگه دانگل بهتر هم است؟ کجا گیر میاد؟

دوست عزیز یکبار رسیور رو ریست کن.مودم رو تا انجایی که امکان پذیر است به رسیور نزدیک کن.سپس یو اس بی وای فای رو به پورت جلوی دستگاه بزن.انشاالله که جواب میگیرید.

zoro77
31st January 2013, 15:00
چه مدلی در رسیور جواب میده؟؟

masoud 20000
13th April 2013, 20:20
لطفا فایل دانلود star sat 2000hd ase
1.27 ممنونم دوستان

Mehdi_LFC
15th May 2013, 11:40
سلام من 2ماه میشه که رسیور رو گرفتم تا 10 روز پیش هم مشکلی نداشت با اینترنت 128 مخابرات هم از طریق Wi Fi که فاصله مودم تا دستگاه 3-4 متره استفاده میکنم ولی الان دیگه رسیور مودم رو پیدا نمیکنه اصن. حالا اشکال از چیه؟ ( فکر نکنم اشکال از اینترنت باشه چون گوشی موبایلم پیداش میکنه)
ممنون میشم جواب بدین

kami 2015
15th May 2013, 13:45
سلام من 2ماه میشه که رسیور رو گرفتم تا 10 روز پیش هم مشکلی نداشت با اینترنت 128 مخابرات هم از طریق Wi Fi که فاصله مودم تا دستگاه 3-4 متره استفاده میکنم ولی الان دیگه رسیور مودم رو پیدا نمیکنه اصن. حالا اشکال از چیه؟ ( فکر نکنم اشکال از اینترنت باشه چون گوشی موبایلم پیداش میکنه)
ممنون میشم جواب بدین

دورد

دوست عزيز شما دستگاه را يك بار به تنظم كارخانه در بيار usb Wi Fi هم در بيار

مودم هم يك بار از برق در بيار دوبار جا بزن (((دوبار مثل اول شيرينك را فعـــــال كن )))

kami 2015
15th May 2013, 13:51
لطفا فایل دانلود star sat 2000hd ase
1.27 ممنونم دوستان


دورد


خدمت شمــــــا

ghalenoy
24th May 2013, 12:21
سلام
مشکل من اینه که اصلا یو اس بی وای فای را نمیشناسه!
یو اس بی وای فای من دی لینک هست
و وقتی به دستگاه میزنم هیچ اتفاقی نمی افته ولی فلش های دیگه را راحت میشناسه !
چه کنم؟؟

kami 2015
24th May 2013, 13:57
سلام
مشکل من اینه که اصلا یو اس بی وای فای را نمیشناسه!
یو اس بی وای فای من دی لینک هست
و وقتی به دستگاه میزنم هیچ اتفاقی نمی افته ولی فلش های دیگه را راحت میشناسه !
چه کنم؟؟

دورد

دوست عزيز از چه ورژني استفاده ميگني به هر دو دركاه يو س بي بزن و از ورژن


1.30 و 1.32 همه به دستكاه بزن امتحان كن نتجيه را بكو

ghalenoy
24th May 2013, 18:16
دورد

دوست عزيز از چه ورژني استفاده ميگني به هر دو دركاه يو س بي بزن و از ورژن


1.30 و 1.32 همه به دستكاه بزن امتحان كن نتجيه را بكو



1.32 را وارد کرده ام
الان مشکلی ندارد ورژن پایینتر را وارد کنم ؟

ghalenoy
25th May 2013, 19:02
1.32 را وارد کرده ام
الان مشکلی ندارد ورژن پایینتر را وارد کنم ؟

مشکلی پیش نمی آید ورژن پایینتر را وارد کنم ؟

ghalenoy
26th May 2013, 20:30
مشکلی پیش نمی آید ورژن پایینتر را وارد کنم ؟

کسی برای سوال من جوابی ندارد؟؟

kami 2015
26th May 2013, 21:41
کسی برای سوال من جوابی ندارد؟؟

دورد


دوست عزيز اكر شمــــــــا با پچ 1.32 مشكلي نداري بــــــراي چي ميخواي پچ بزني ؟؟


اكر ميخـــــواي پچ ورژن پاينتــــــر بزني بزن مشكل نــــــداره

ghalenoy
26th May 2013, 22:29
دورد


دوست عزيز اكر شمــــــــا با پچ 1.32 مشكلي نداري بــــــراي چي ميخواي پچ بزني ؟؟


اكر ميخـــــواي پچ ورژن پاينتــــــر بزني بزن مشكل نــــــداره


همانطور که قبلا عرض کردم مشکل نشناختن یو اس بی لن بی سیم هست
آیا مدل خاصی از این یو اس بی وای فای ها برای رسیور نیازه یا همین دی لینک که برای کامپیوتر استفاده میشه قابل کاربرد است
ممنون میشوم اگر راهنمایی بفرمایید

ghalenoy
27th May 2013, 19:38
همانطور که قبلا عرض کردم مشکل نشناختن یو اس بی لن بی سیم هست
آیا مدل خاصی از این یو اس بی وای فای ها برای رسیور نیازه یا همین دی لینک که برای کامپیوتر استفاده میشه قابل کاربرد است
ممنون میشوم اگر راهنمایی بفرمایید

فکر نکنم سوالم برای شما حرفه ای ها اونقدرها هم سخت باشه ...

cameronhjx
22nd June 2013, 23:33
سلام.ورژن دستگاه من 1.35 هست.قبلا به صورت وای فای به همه سرورها کانکت میشد.اما الان به هیچ سروری کانکت نمیشه.درصد آنتن وای فای 99 درصد هست و تیکش خورده.هواشناسی هم باز میشه و کار میکنه و کلا رسیور با یو اس بی وای به اینترنت وصل هست.اما به هیچ سروری وصل نمیشه.صفحه 1 تا 7 رو سی سی کم گذاشتم بقیه رو جی شیر 2 و رو صفحه 40 هم که f1 میزنم به جا replace میپرسه که میخوای delet کنی؟ تا حالا با لن رسیور رو به اینترنت وصل نکردم.نمیدونم باید چیکار کنم

cameronhjx
22nd June 2013, 23:36
ببخشید به جا delete میگه replace

kami 2015
23rd June 2013, 00:05
سلام.ورژن دستگاه من 1.35 هست.قبلا به صورت وای فای به همه سرورها کانکت میشد.اما الان به هیچ سروری کانکت نمیشه.درصد آنتن وای فای 99 درصد هست و تیکش خورده.هواشناسی هم باز میشه و کار میکنه و کلا رسیور با یو اس بی وای به اینترنت وصل هست.اما به هیچ سروری وصل نمیشه.صفحه 1 تا 7 رو سی سی کم گذاشتم بقیه رو جی شیر 2 و رو صفحه 40 هم که f1 میزنم به جا replace میپرسه که میخوای delet کنی؟ تا حالا با لن رسیور رو به اینترنت وصل نکردم.نمیدونم باید چیکار کنم

دورد


دستگاه را يك بار ريست فكتوري كن دوباره شيرينگ راندازي كن


کیان ست ([Only registered and activated users can see links])

cameronhjx
23rd June 2013, 00:08
اگر ریست فکتوری کنم ورژن دستگاه میپره و کانال ها پاک میشن؟

kami 2015
23rd June 2013, 00:09
فکر نکنم سوالم برای شما حرفه ای ها اونقدرها هم سخت باشه ...

دورد


دوست عزيز توي خوده دستگـــــــاه يك عدد usb وايفا هست از خوده اون استفاده كن

بهتــــــر هست :

kami 2015
23rd June 2013, 00:10
[QUOTE=cameronhjx;322626]اگر ریست فکتوری کنم ورژن دستگاه میپره و کانال ها پاک میشن؟[/
QUOTE]


دورد


توي خوده دستگـــــــاه ميتوني كانلها را ذخيره كني

به قسمت ويرايش كانال برو روي گزينه ليست كانلهاي كاربر برو اونجا ميتوني ذخيره كني

موفق باشي

cameronhjx
23rd June 2013, 00:48
الان به 30 سرور کانکت میشه اما 31 نمیشه با 30 سرور هم نه اسکای باز میشه نه الجزیره اچ دی.با لن متصل شدم به اینترنت.چیکار کنم که 31 سرور کانکت بشه؟

internet
23rd June 2013, 07:39
الان به 30 سرور کانکت میشه اما 31 نمیشه با 30 سرور هم نه اسکای باز میشه نه الجزیره اچ دی.با لن متصل شدم به اینترنت.چیکار کنم که 31 سرور کانکت بشه؟

از جمعه شب قطع هست و تا دیشب شنبه کانکت نمیشد اینترنتم آسیاتک هست سایر دوستان مشکلی ندارند؟

870643065
28th July 2013, 00:52
سلام.ببخشید بخش اموزش نصب وایرلس به رسیور استارست 2000 کجاست؟

beyade_2fan
27th September 2013, 04:16
سلام دوستان مشکل من اینه که با wifi رسیور به اینترنت کانکت میشه اما با lan هر کاری میکنم نمیشه خواهش میکنم راهنماییم کنید

kami 2015
27th September 2013, 19:12
سلام دوستان مشکل من اینه که با wifi رسیور به اینترنت کانکت میشه اما با lan هر کاری میکنم نمیشه خواهش میکنم راهنماییم کنید

دورد

دوست عزيز وايفا توي دستگاه باشه نميتوني از لن استفاده كني

بايد usb وايفا را در بياري

beyade_2fan
27th September 2013, 20:25
دورد

دوست عزيز وايفا توي دستگاه باشه نميتوني از لن استفاده كني

بايد usb وايفا را در بياري

این کارو انجام دادم بازم ip اینترنت شناسایی نمیکنه

vahid6630
27th September 2013, 22:46
این کارو انجام دادم بازم ip اینترنت شناسایی نمیکنه


کابل شبکه خود را عوض نمایید

beyade_2fan
1st October 2013, 14:18
کابل شبکه خود را عوض نمایید

دوست عزیز این کارم انجام دادم اما بازم نمیشه.((اینترنت من وایرلس از این دستگاههای نانو که با آنتن وصل میکنن روی پشت بوم)) ip اینترنت نمیخونه

Rezaswd
29th November 2013, 04:28
استارست ٢٠٠٠ ايس ،وقتي دانگل واي فاي رو وارد مىكنم هيچ اتفاق خاصي نميافته،و زماني كه وارد منو قسمت تنظيمات وايرلس ميشم با نبود ارتباط شبكه مواجه ميشم.
كسي راه حلي داره ؟

Rezaswd
12th March 2014, 03:30
با سلام
رسيور استارست ٢٠٠٠ ايس يواس بي wifi رو نميشناسه،يواس بي هم سالمه،؟؟؟
اشكال از كجا ميتونه باشه؟؟؟
با تشكر

پروانه
12th March 2014, 03:44
با سلام
رسيور استارست ٢٠٠٠ ايس يواس بي wifi رو نميشناسه،يواس بي هم سالمه،؟؟؟
اشكال از كجا ميتونه باشه؟؟؟
با تشكر

باسلام
دوست عزیز رسیوررا تنظیم کارخانه نموده وقبل ازانتقال لیست کانال ،یواس بی وای فای را امتحان کنید.