PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اتصال رسیور به اینترنت به صورت دستی



orpiment
3rd August 2012, 18:25
با سلام

من رسیورم 400 پلاس است اما چون مشابه فورست است و تو این بخش بهتر پاسخ داده می شه تصمیم گرفتم سوالم رو اینجا مطرح کنم .

می خواستم بدونم نحوه اتصال رسیور به اینترنت به صورت دستی چه جوریه ؟ یعنی بدون on کردن dhcp . چون من همزمان با لپ تاپ و کامپیوتر هم از اینترنت استفاده می کنم و شنیدم که در این جور مواقع باید دستی به مودم آیپی رسیور رو داد تا مشکلی نداشته باشم . اگه راهنماییم کنید که چه جوری می تونم دستی رسیور رو به مودم متصل کنم ممنون می شم .

mehdi gol
3rd August 2012, 19:46
با سلام

من رسیورم 400 پلاس است اما چون مشابه فورست است و تو این بخش بهتر پاسخ داده می شه تصمیم گرفتم سوالم رو اینجا مطرح کنم .

می خواستم بدونم نحوه اتصال رسیور به اینترنت به صورت دستی چه جوریه ؟ یعنی بدون on کردن dhcp . چون من همزمان با لپ تاپ و کامپیوتر هم از اینترنت استفاده می کنم و شنیدم که در این جور مواقع باید دستی به مودم آیپی رسیور رو داد تا مشکلی نداشته باشم . اگه راهنماییم کنید که چه جوری می تونم دستی رسیور رو به مودم متصل کنم ممنون می شم .

سلام همشهری
خوبی؟
ببین عزیز dhcp رو اف بزار
حالا جای ای پی ادرس
ای پی ادرس رسیور رو وارد کن
عدد اخرش مهم نیست هر عددی بزاری مودم بهت خواهد داد
به این شکل
192.168.1.2
تا
192.168.1.255
البته نباید این ادرس با کامپیوتر یا دیگر وسائل متصل به مودم یکی باشد
در قسمت submask
255.255.255.0
را وارد کن
و به جای دیفالت گت وی
192.168.1.1
و به جای نیم سرور dns1هم
192.168.1.1
و یم سرور dns22 را هم خالی بزار
البته برای dns
ها می تونی با شرکت اینترنتت تماس بگیری و ازشون dns ها را برای حالت دستی بگیری و و وارد کنی
البته نداشتی چیز های رو که گفتم وارد کن
کار تمام هست
موفق باشی

orpiment
4th August 2012, 02:45
خیلی ممنون ازت مهدی جان . همون جوری که گفته بودی تونستم رسیور رو به صورت دستی به مودم متصل کنم .
اما وقتی به صورت دستی آیپی رو وارد کردم در قسمت IPv4 اینترنت لپ تاپ وصل نشد و مجبور شدم بذارمش رو اتومات کانکشن وایرلس لپ تاپ رو . این اعداد رو وارد کردم :

IP address : 192.168.1.1
Subnet :255.255.255.0
gateway : 192.168.1.1
Preferred DNS :192.168.1.1
Alternate DNS : 4.2.2.4

کجای کارم اشتباه بوده که باعث شده اینترنت به لپ تاپ نرسه ؟


در ضمن آیپی رسیور رو هم 192.168.1.2 وارد کردم .

---------- Post added at 02:45 ---------- Previous post was at 02:38 ----------

مهدی جان مشکلم حل شد . اعداد زیر رو وارد کردم درست شد .


IP address : 192.168.1.2
Subnet :255.255.255.0
gateway : 192.168.1.1
Preferred DNS : 85.15.1.12
Alternate DNS : 85.15.1.10

Daniel4u2
4th August 2012, 09:04
دی ان اس 1 و 2 رو از آی اس پی اینترتتون بگیرید و بترتیب 1 و 2 وارد کنید

و یا از دی ان اس عمومی : برای دی ان اس 1از 4.2.2.4 و 2 از 8.8.8.8 استفاده کنید

mehdi gol
4th August 2012, 15:49
خیلی ممنون ازت مهدی جان . همون جوری که گفته بودی تونستم رسیور رو به صورت دستی به مودم متصل کنم .
اما وقتی به صورت دستی آیپی رو وارد کردم در قسمت IPv4 اینترنت لپ تاپ وصل نشد و مجبور شدم بذارمش رو اتومات کانکشن وایرلس لپ تاپ رو . این اعداد رو وارد کردم :

IP address : 192.168.1.1
Subnet :255.255.255.0
gateway : 192.168.1.1
Preferred DNS :192.168.1.1
Alternate DNS : 4.2.2.4

کجای کارم اشتباه بوده که باعث شده اینترنت به لپ تاپ نرسه ؟


در ضمن آیپی رسیور رو هم 192.168.1.2 وارد کردم .

---------- Post added at 02:45 ---------- Previous post was at 02:38 ----------

مهدی جان مشکلم حل شد . اعداد زیر رو وارد کردم درست شد .


IP address : 192.168.1.2
Subnet :255.255.255.0
gateway : 192.168.1.1
Preferred DNS : 85.15.1.12
Alternate DNS : 85.15.1.10


عزیز خوشحالم که مشکل رو خودت فهمیدی
ولی یک توضیح کوتاه می دهم
ببین ای پی
1923.168.1.1
ای پی نیست که شما در رسیور یا کامپیوتر وارد کنید
بلکه این ای پی فقط و فقط مخصوص خود مودم هسشت
و گت وی محسوب می شه
پس شما باید از اعداد دیگری استفاده کنید
همچنین گفتی رسیور را روی
192.168.1.2
گذاشتی
و بعد هم گفتی لپ تاب رو هم روی همین ای پی
192.168.1.2
قرار دادادی
اینکار اشتباه هست
شما باید حتما ای پی یکی از این وسائل را تغیر دهید
مثلا
192.168.1.3
192.168.1.4
تا 255
قرار دهید
تا مودم بونه اینترنت رو بهخ این وسائل بدون مشکل برسونه و قطعی و وصلی ایجاد نشه
موفق باشی عزیز

orpiment
5th August 2012, 17:04
عزیز خوشحالم که مشکل رو خودت فهمیدی
ولی یک توضیح کوتاه می دهم
ببین ای پی
1923.168.1.1
ای پی نیست که شما در رسیور یا کامپیوتر وارد کنید
بلکه این ای پی فقط و فقط مخصوص خود مودم هسشت
و گت وی محسوب می شه
پس شما باید از اعداد دیگری استفاده کنید
همچنین گفتی رسیور را روی
192.168.1.2
گذاشتی
و بعد هم گفتی لپ تاب رو هم روی همین ای پی
192.168.1.2
قرار دادادی
اینکار اشتباه هست
شما باید حتما ای پی یکی از این وسائل را تغیر دهید
مثلا
192.168.1.3
192.168.1.4
تا 255
قرار دهید
تا مودم بونه اینترنت رو بهخ این وسائل بدون مشکل برسونه و قطعی و وصلی ایجاد نشه
موفق باشی عزیز


ممنون ازت مهدی جان . متوجه شدم همون موقع که نباید 192.168.1.1 رو می زدم .

نه همین جوری 192.168.1.2 رو زدم ببینم اینترنت می گیره یا نه . آخه رسیور رو از مودم جدا کرده بودم اون موقع . بعد اصلاح کردم آیپی ها . ممنون ازت

pesare_penhan
13th August 2012, 11:16
سلام داداش مهدي گل برادرم وايرلس داره و فقط از وايرلس اون برا لب تاب استفاده ميكنه چطوري از كابل شبكه اون استفاده كنم كه اونم بتونه با لب تاب بره اينترنت؟ فدات شم رسيورم فورست 9200 هستش عزيز

mehdi gol
13th August 2012, 15:37
سلام داداش مهدي گل برادرم وايرلس داره و فقط از وايرلس اون برا لب تاب استفاده ميكنه چطوري از كابل شبكه اون استفاده كنم كه اونم بتونه با لب تاب بره اينترنت؟ فدات شم رسيورم فورست 9200 هستش عزيز
با سلام
عزیز باید شما از خروجی لن مودم برادرتان به ورودی رسیور وصل کنید
و یا از خروجی مودم برادرتان به کامپیوتر خو.دتان وصل کنید و بعد اینترنت را ببین کامپیوترتان و رسیور شر کنید
راه دیگری ندارید
و بعد همزمان همه با هم استفاده کنید از مودم
برای مورد دوم باید به بخش اینترنت مراجعه کنید
مورد اول هم کاری نداره دقیقا مثل زمانی هست که خودتان مودم داشته باشید
البته مودم بردارتان باید نزدیک رسیور نیز باشد
منظور فاصله در حدی باشه که بشه با سیم انها را به هم وصل کرد
موفق باشید

چوک جون
13th August 2012, 16:48
سلام دوست من بنده اینترنت adslرو از فاصله ی 7 کیلومتری به صورت وایرلس با انتن رادیو میکروتیک مدل sxt-5hnd دریافت میکنم و هیچ مودمی ندارم وفقط با انتن وکابل لن وصل میشوم در ضمن کانکشن من برای اتصال به اینترنت pppoeکه دارای یوزرنیم وپسورد است که از شرکت گرفته ام با این توضیحات چرا من نمیتوانم اینترنت را با کابل لن به رسیور استارست 2000aceبرسانم ممنون میشم اگه راهنمایی کنید

mehdi gol
13th August 2012, 18:08
سلام دوست من بنده اینترنت adslرو از فاصله ی 7 کیلومتری به صورت وایرلس با انتن رادیو میکروتیک مدل sxt-5hnd دریافت میکنم و هیچ مودمی ندارم وفقط با انتن وکابل لن وصل میشوم در ضمن کانکشن من برای اتصال به اینترنت pppoeکه دارای یوزرنیم وپسورد است که از شرکت گرفته ام با این توضیحات چرا من نمیتوانم اینترنت را با کابل لن به رسیور استارست 2000aceبرسانم ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
با سلام
عزیز یوزر نیم و پسورد رو نمیشه در رسیور وارد کرد
در ضمن لطفا به بخش رسیور خود مراجعه نمائید اینجا بخش فورست هست
موفق باشید