PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پرسش و پاسخ رسیورهای فورتک استار دراین تاپیک



Mortal Kombat
19th April 2012, 23:23
درود



پرسش و پاسخ رسیورهای فورتک استار دراین تاپیک مطرح کنید.

Shadmehr20
9th October 2012, 18:57
سلام
لطفاً نحوه ی بازکردن شبکه ی 3 بر روی جهت بدر رو آموزش بدین ، البته من کدها رو برای اینتل ست وارد کردم
و باز شد ولی با توجه به اینکه ماهواره بدر بیشتر استفاده میشه میخواستم

اگه از دوستان و مدیران خواهش کنم در این مورد راهنمایی بفرمایند

saeid144
9th October 2012, 23:50
سلام
لطفاً نحوه ی بازکردن شبکه ی 3 بر روی جهت بدر رو آموزش بدین ، البته من کدها رو برای اینتل ست وارد کردم
و باز شد ولی با توجه به اینکه ماهواره بدر بیشتر استفاده میشه میخواستم

اگه از دوستان و مدیران خواهش کنم در این مورد راهنمایی بفرمایند
سلام
روش کددهی و کدش به همین صورت هست فقط باید برای 26درجه وارد کنید

Badr5( 26° E) - 11900 V 27500 3/4

IRIB TV3->Only football encrypted
SID: 012F
key: 11 11 11 33 11 11 11 33

Mostafa2007
23rd October 2012, 14:04
درود

دوستانی که پرسش میکنند حتماً مشخصات دستگاه خود را نیز اعلام بفرمایند و سعی کنند مشکل خود را بطور واضح بیان کنند.

مصطفی

iman20
24th December 2012, 20:31
سلام لطفا فایل فلش رسیور FORTEC STAR FSMCI-6000رابزارید

m.n.f.s
4th February 2013, 23:28
با سلام وخسته نباشید. من فورتک مدلFS 4900HDدارم ولی واسه بازکردن شبکه های ورزش و شبکه3 هیچ کدوم این برنامه هارو نداره.چیکارش کنم.مرسی اگه زود جواب بدین.ممنون

nimakia6
13th February 2013, 00:41
با سلام :فورتک استار fs-4500 روی پنل جلو فقط جهارخط - - - - نشان میدهد راهنمایی کنید .از طریق کابل 232 میخوام نرم افزار بدم هیچ عکس العملی نداره .1- پورت کامپیوتر سالم است .2-کابل سالم از نوع R 232 ، چون همین کابل استارست و the sat که از گروه فورتک است رو میشناسه .3-از لودر ERomUpgrade(29e استفاده کردم .4-البته یکی از دوستان میگه کابل استار ست به صورت 2به3 ---3به2--- 5به5 . و کابل فورتک استار باید به صورت 2به2---3به3---5به5 باشه ای درسته . یا همان کابل استارست میخوره . با تشکر

nimakia6
13th February 2013, 00:45
با سلام :فورتک استار fs-4500 روی پنل جلو فقط جهارخط - - - - نشان میدهد راهنمایی کنید .از طریق کابل 232 میخوام نرم افزار بدم هیچ عکس العملی نداره .1- پورت کامپیوتر سالم است .2-کابل سالم از نوع R 232 ، چون همین کابل استارست و the sat که از گروه فورتک است رو میشناسه .3-از لودر ERomUpgrade(29e استفاده کردم .4-البته یکی از دوستان میگه کابل استار ست به صورت 2به3 ---3به2--- 5به5 . و کابل فورتک استار باید به صورت 2به2---3به3---5به5 باشه ایا درسته . یا همان کابل استارست میخوره . با تشکر

y.biuk
11th April 2013, 18:18
دستگاه کانال یابی میکنه تا موقعی که خاموش نشود کانالها سیو داره ولی در حالت استن بای یا خاموشی کامل کانلها پاک میشن و به حالت اولیه بر میگرده . شماره ای سی فلش. AT49BV1614لطفا اگر نرم افزار ی لازم دارد برام بگذارید با تشکر

دیوانه3
20th April 2013, 18:41
باسلام بنده 1عددگیر نده دیجیتال فور تک استاردارم که دار ای لن و2خروجی یواس بی  در کل فول میباشد مشکل اینجاست که شبکه تماشا که با شبکه سلامت فرکانس یکی است شبکه سلامت تصویر دار ه ولی تماشا ندار ه مشکل ازکجاست نام دقیقشfortec star freeviewلطفا ر اهنمایی کنید مرسی.

y.biuk
9th May 2013, 00:37
با سلام :فورتک استار fs-4500 روی پنل جلو فقط جهارخط - - - - نشان میدهد راهنمایی کنید .از طریق کابل 232 میخوام نرم افزار بدم هیچ عکس العملی نداره .1- پورت کامپیوتر سالم است .2-کابل سالم از نوع R 232 ، چون همین کابل استارست و the sat که از گروه فورتک است رو میشناسه .3-از لودر ERomUpgrade(29e استفاده کردم .4-البته یکی از دوستان میگه کابل استار ست به صورت 2به3 ---3به2--- 5به5 . و کابل فورتک استار باید به صورت 2به2---3به3---5به5 باشه ایا درسته . یا همان کابل استارست میخوره . با تشکر
درست گفتن کابل ابگرد فورتیک استار 2-2 3-3 5-5 باید بشه

mojezeh
6th July 2013, 14:25
سلام دوستان ممنون میشم مستر کد فورتک استار4700روبرام بزارین mojezeh